Ecological dish cloth. Kestorätti

Alempana suomeksi!

A tiny project for you! Make your own dish cloths and save money and nature. Bring happiness to your own kitchen or to someone special. Great gift idea and so very easy to do.

This cloth can be used over and over again and should be washed in 60deg. To be very environmentally conscious use your old T-shirts to sew these cloths. If you buy the material, choose organic cotton.

Make different sizes, square or round, one layer or double for heavier use. Add a loop for hanging or leave it out.

Here’s what to do.

Choose your fabrics, Measure the size you want your dish cloth to be. Make few different sizes. Sew around the fabric either by serger or use ziczac.

Make few as double layer for heavy use, add loops. Before you notice you will have a selection of bright and happy cloths for use.

Choose different sizes for your friend and pack as a present.

Kestorätti

Helppo pikku projekti sinulle. Tee omat tiskirätit ja säästä rahaa sekä luontoa. Tuo iloa ja väriä keittiöösi tai ystävän keittiöön. Loistava lahjaidea ja helppo toteuttaa.

Kestorättiä voi käyttää useaan kertaan ja se tulee pestä 60 asteessa. Ollaksesi luonnonystävä, käytä projektissa vanhoja T-paitoja, mutta jos ostat kankaan valitse orgaanista puuvillaa.

Tee erikokoisia rättejä, pyöreitä tai neliöitä. Tuplakerros rätti kovaan käyttöön. Lisää lenkki ripustusta varten, tai jätä ilman.

Näin rätit tehdään!

Valitse kankaat, mittaa sen kokoiset palat, kuin haluat rättien olevan. Tee erikokoisia. Ompele rätin ympäri saumurilla tai käytä siksakkia.

Tee muutama kaksinkertaisena ja lisää lenkki, jos haluat. Ennen kuin huomaat, sinulla on hieno kokoelma värikkäitä, iloisia rättejä.

Valitse erikokoisia rättejä ystävälle ja pakkaa lahjaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s