A bag for your hand sanitizer/ Käsidesipussukka

Got a very nice idea from a friend of mine. A small bag for your hand sanitizer, so it is always at hand, always at disposal with out having to look for it in your hand bag, pocket, or just to notice that you left it at home.

All you need is a small bottle of sanitizer, remember, they can be filled from a bigger bottle. Some fabric and a lock.

The ready bag you can hang on your purse, your jeans, to your car, backpack or even on your neck if you make it fancy enough.

Let’s start.

Collect your materials. Some sturdy fabric is best for this one, not too thick put strong enough. Choose the colour and pattern that pleases you or the one you know is your friends favourite. This is a lovely idea as a gift.

Turn your fabric upside down and measure with your sanitizer bottle how much of it is needed. Cut off the extra fabric. Pin from sides and the bottom. Still keeping the bottle in place, turn in fabric from the top. Now you can remove the bottle and sew the edges. Don’t forget ziczac.

Turn your bag right side out. Cut a strip of fabric. The length and the width is totally up to you and also depends on the size of your lock. If you hang it on your neck might consider a decorative lock. Turn the sides of the strip inside and then still once more over. Sew the edge. Place your lock on the strip.

Pin the strip and the lock on your bag and sew. Your bag is ready to use or to be packed as a present!

Käsidesipussukka

Sain loistavan idean ystävältäni. Pikku pussukka käsidesiä varten. Se pitää nyt olla aina saatavilla, kätevästi, ei niin, että joudut aina etsimään sitä laukusta, repusta, taskuista tai niin, että huomaat sen unohtuneen kotiin.

Tarvitset vain pikkuisen käsidesipullon, muistathan, että sen voi täyttää isosta pullosta. Lisäksi hieman kangasta ja lukon.

Valmiin pussukan voit laittaa roikkumaan laukun hihnaan, farkkujen vyölenkkiin, repun hihnaan tai vaikka kaulaan, jos teet siitä tarpeeksi hienon.

Aloitetaan!

Kerää tarvitsemasi materiaalit. Kankaan tulee olla vahvaa, mutta ei paksua. Valitse itsellesi mieluinen väri ja kuvio, tai lahjansaajaa miellyttävä värimaailma. Tämä on hauska lahjaidea.

Käännä kangas nurjapuoli ulospäin ja mittaa pullon avulla kankaanmenekki. Leikkaa ylimääräinen pois. Neulaa myös pussukan pohja. Pidä pullo vielä paikoillaan ja käännä pussukan yläosan reuna. Nyt voit ottaa pulloin pois ja ommella pohja- ja sivusauman. Älä unohda siksakata reunoja.

Jos teet hihnan kankaan suikaleesta, kuten englanninkielisessä ohjeessa, käännä pussukka oikein päin. Tai käytä valmista nyöriä, kuten tässä kuvassa. Siinä tapauksessa pidä pussukka vielä nurin päin. Voit tehdä hihnasta juuri sen mittaisen kun haluat. Käyttötarkoitus asettaa rajat ja tietysti lukon koko. Aseta nyöri pussukan saumaan niin, että se tulee pussukan oikealle puolelle ja nyörin päät pussukan sisään. Muista lukko ennen ompelua. Jos roikutat pussukkaa kaulassa on ehkä kiva valita koristeellinen lukko. Ompele pohja- ja sivusauma. Nyöri kiinnittyy samalla ja käännä sitten valmis pussukkasi oikein päin.

Valmis käyttöön tai lahjapakettiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s