Herbs, herbs and more herbs. Yrttejä, kiitos!

I love growing herbs for many reasons! They are very tasty and easy to use in cooking. They are simple to grow. Very rewarding to grow. Cheap, beautiful, healthy and lovely in many ways. Grow them in a greenhouse, outside, balcony or on your window, guaranteed success. I am lucky to have a Palram Green house!

Only difficulty is to limit what I want to grow. Cannot have like 100 different ones.

Herbs are also easy to keep for the winter. Keep a pot on your window and cut as you need them. Dry herbs, freeze them or save them in oil. Add them in preservatives or make a ready sauce to your freezer, see here!

This years herbs came out lovely! So happy!

Here you can see how the herbs have grown.

Yrttien kasvatus on ihanaa, palkitsevaa ja hyödyllistä. Yrtit tuovat makua ruokiin ja niitä on helppo käyttää. Yrttien kasvatus on super helppoa ja palkitsevaa. Ne ovat edullisia, terveellisiä ja kauniita. Kasvata yrttejä kasvihuoneessa, ulkona penkissä, parvekkeella tai ikkunalaudalla. Onnistuminen on takuuvarmaa. Minulla on ihana Palramkasvihuone!

Ainoa hankaluus on valita ne yrtit joita kasvattaa, sataa laatua ei samana vuonna voi valita.

Yrttejä on myös helppo säilöä talven varalle. Voit pitää yrttiä aina purkissa ikkunalla ja leikata, kun tarvitset. Voit kuivattaa niitä, pakastaa tai säilöä ne öljyyn. Lisää niitä säilykkeisiin tai tee valmiita kastikkeita pakastimeen, katso ohje täältä.

Tänä vuonna yrtit kasvoivat hyvin. Onnellista!

This years herbs. Tämän vuoden yrtit.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s