Blogimaailma, Blogging world

Scroll down to read in English.

Blogin kirjoittaminen on hauska harrastus, jossa saa kaikki muut harrastukset esille. Artikkelini ovat olleet pääasiassa ruoka-aiheisia, mutta toki paljon askartelua ja puuhailua on mahtunut mukaan. Sivutuotteena olen postaillut nukkekotiharrastukseen liittyvää materiaalia ja mineilyyn liittyvää asiaa. Olen aktivisesti kirjoitellut tähän blogiin, päivitellyt facebook sivua ja instatiliä. Myös Pinterestin puolella olen ylläpitänyt kansioita ja tehnyt yhteistyötä muiden julkaisijoiden kanssa.

On ollut mielenkiintoista seurata miten eri postaukset eri kanavissa huomataan ja huomioidaan. Ylivoimaisesti eniten saa kannatusta facebook, insta ja pinterest. Siksi olenkin päättänyt siirtyä ylläpitämään vain näitä kanavia ja jättää tämän varsinaisen blogin hautumaan.

Jos et vielä seuraa

Facebook: https://www.facebook.com/Goodlifebyme-2149554861783206/?modal=admin_todo_tour

Näyttökuva 2019-08-23 kello 21.29.47.png

Instagram: goodlifebyme.tiina

unnamed.jpg

Pinterest: https://fi.pinterest.com/tiinaalani/

Näyttökuva 2019-08-23 kello 21.32.01.png

niin kannattaa napauttaa itsensä listoille ja jatkaa reseptien ihanassa maailmassa, matkustelun hurmassa ja ihka oman taiteen tekemisessä!

Olen juuri aloittamassa uuden minimaailman, joten sen kyytiin ennättää vielä mainiosti.

Nähdään siis somessa!

Erottelija.png

Writing a blog is a fun hobby that brings together all your other hobbies. My articles have been mainly about food, but of course a lot of crafts and otherbactivities have been included. A byproduct of posting is my dollhouse hobby and other projects related to miniworlds.  I’ve been writing this blog actively, been updating Facebook pages and instagram account. Also Pinterest has been maintained and I have collaborated with other publishers.

It has been interesting to watch how different posts are noticed and taken into account in different channels. By far the most support is on facebook, instagram and Pinterest. That is why I have decided to switch to maintaining only these channels and leave this actual blog to rest.

If you are not yet following

Facebook: https://www.facebook.com/Goodlifebyme-2149554861783206/?modal=admin_todo_tour

Instagram: goodlifebyme.tiina

Pinterest: https://en.pinterest.com/tiinaalani/

then tap yourself into a list and continue following the wonderful world of recipes, the charm of traveling, and the love of making your very own art!

I’m just starting a new mini world projects, so you can join me from the beginning!

So see you in the social media!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s