Home, sweet home!

Scroll down to read in English!

Olen juuri palannut reissulta kotiin ja miten makealta se tuntuukaan! Aina on upeaa suunnitella matkaa, tutustua kohteeseen ja haaveilla. Mutta ehkä ihaninta on tulla kotiin yhtä kokemusta rikkaampana, väsyneenä ja innokkaana palaamaan arkeen.

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen isommaksi. Click on the picture to make it bigger!

Yksi mitä matkalla aina kaipaan on oma keittiö ja siellä puuhailu. On aivan ihanaa syödä uusia ruokia, kauniisti laitettuja ja maukkaita aterioita. Istua valmiiseen pöytään, kohottaa lasi lomalle ja huokaista onnesta.

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen isommaksi. Click on the picture to make it bigger!

No, tässä sitä ollaan! Kotona! Jotain helppoa, namia ja vähän aikaa vievää haluan laittaa. Kotiruokaa, lohturuokaa, että masukin tietää palanneensa kotiin. Haudutuskattila on paras tässä hetkessä kun en halua kuitenkaan hellan vieressä olla. On paljon puuhaa matkavaatteiden kanssa ja muuten kodin kanssa. Mennään siis helpolla ja takuuvarmalla tuloksella.

2019-01-29 11.53.17.jpg

Jälkkäriksi raikkautta ja kauneutta.Kiisselin väri muistuttaa auringosta ja saa hymyn naamalle. Se sulaa suussa ja lupaa kevättä. Myös helppo ja nopea tehdä.

2019-02-23 19.08.40.jpg

Paistinpannu kuumaksi ja homma käyntiin. Sipulit ja porkkanat, tai mitkä kasvikset tahansa, pilkotaan krouvisti pataan. Mausteet matkaan ja pata päälle. Muuta ei tarvita. Pikkuinen odotus ja tuoksu lupaa maukkaan ruuan. Ehkä ei ole yhtä kauniisti aseteltu kuin ihanassa loma-ravintolassa, mutta maku on loistava!

2019-01-29 11.51.44.jpg

2019-01-29 11.43.20.jpg

Appelsiini kiisseliä varten puristan mehua. Mehu tuoksuu ihanalle ja nautiskelen jo tässä vaiheessa. Pikkuisen täytyy mehua nauttia puristamisen lomassa.

Mehu kattilaan, perunajauhoja perään ja aurinko-jälkkäri on valmis! Appelsiinikiisseli maistuu myös super hyvälle luonnonjogurttiin sekoitettuna.

2019-02-23 18.52.28.jpg

2019-02-23 18.52.51.jpg

2019-02-23 18.58.41.jpg

Näin helposti kotiuduimme tällä kertaa! Mureaa lammasta nauttiessa voi muistella matkaa, maisemia ja ihmisiä, makuja ja meininkiä.

Kiisselin kohdalla siirtyy puhe jo seuraaviin seikkailuihin!

Olen reissaava kotoilija!

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen isommaksi. Click on the picture to make it bigger!

Erottelija.png

I have just returned home from a trip, and how sweet it feels! It is always great to plan a trip, explore the destination and dream. But perhaps the most wonderful thing is to come home with one experience richer, tired and eager to return to everyday life.

One of the things I always miss is my own kitchen and house work. It is wonderful to eat new dishes, beautifully served and tasty. Sit on a ready table, lift the glass for a holiday, sigh of happiness.

Well, here we are! At home! Something easy, yummy and a little time consuming is needed now. Home-cooked, comfort food, so that my belly knows she’s returned home. The crock pot is what I need. There’s a lot to do with traveling clothes and cleaning the house so easy cooking is in place.

For dessert we need freshness and beauty. Yellow color reminds of the sun and puts a smile on the face. It melts in the mouth and promises spring. Also easy and quick to do.

Heat the frying pan and get started. Onions and carrots, or any kind of vegetables, are chopped. Add spices. Nothing else is need. A little wait and lovely aromas promise tasty food. Maybe not as beautifully set as in a lovely holiday restaurant, but the taste is great!

Oranges are squeezed into juice. The juice smells wonderful and I enjoy a glass while working. Juice to a pot, some potato flour and the sunny dessert is ready! The orange dessert also tastes super if blended into natural yogurt.

This is how easily we got home this time! Enjoying tender lamb, you can remember the journey, the scenery and the people, the tastes and the flavors.

With dessert a new trip plan is started. I am a traveling home person!

 

2 vastausta artikkeliin “Home, sweet home!

  1. Päivitysilmoitus: Lomamasu, Holiday belly!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s